Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, February 27, 2010

Liga Futsal Sekretariat Rakan Muda

Esok bermula la satu pertarungan antara pemain-pemain UTeM dalam sukan futsal... ewaahhh.. aku selepas dari poli dulu tak penah-penah masuk tournament futsal dah.. tertiba sebelum raya cina haritu, kawan aku lak minta tolong aku jadi referee untuk satu liga futsal anjuran sekretariat rakan muda UTeM. Jadi aku tanya la ada kosong lagi ke tak, pastu rupanya ada lagi satu tempat kosong... Terus la aku join... tentang jadi referee tu memang aku tolak la.. aku pon bukan tau sangat tentang peraturan futsal ni. Nak mengadili diri sendiri pon terumbang ambing, ini kan pulak nak mengadili perlawanan... adoiii...

Tentang pemilihan pemain bukan aku yang pilih, aku just main jer... hahaha.. sebab kat kelas aku boleh kata kesemuanya boleh main futsal dengan baik.. tu la susah tu, nak pilih terbaik dikalangan terbaik... yang aku tau nama aku ada dah la.. apa-apa pon esok first game aku dalam liga ni.. dah la main selama 2 bulan.. tiap-tiap minggu ada game.. dah macam EPL dah nih...