Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, March 18, 2010

Interview - Nak ke TaK?


Pagi tadi... sedang asyik aku dibuai mimpi yang indah akan tertiba handphone aku berbunyi dan mengeluarkan nombor yang aku sendiri tidak kenali... ewaaahhh macam ayat sastera lak.. so aku pon angkat la... rupanya dari sebuah company kat Balakong yang nak aku ke sana untuk interview kerja jawatan Manufacturing Supervisor... adehhhh... aku tengah blur waktu tu so aku minta la postpone.. nasib baik la dia kata "awak boleh pilih mana-mana tarikh yang sesuai tapi sehingga awal bulan 4 jer.." lega ar dengar macam tu... tak la rushing sangat...

Pastu, aku terus la contact kawan-kawan aku yang dah kerja semua... tanya tentang jawatan tu dan skop kerja... majoriti bagi jawapan yang sama jer... gaji tinggi silap-silap boleh sampai 2k, tapi kerja memang tension.. nak keja kejar target production dan jaga operator... adoiii... bab-bab ada target ni yang malas nih... pressure beb kalo tak capai target... pastu kena bersedia kena marah... yela.. operator buat silap.. target tak capai... maki la jawapannya.. adoiiii lagi....