Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, April 17, 2010

Lagi 2 paper... then grad..



dikala kawan-kawan aku dari kursus proses pembuatan sedang bersuka ria kerana paper diorang dah abis... tinggal la budak2 kelas aku dengan lagi 3 kursus lagi dalam fakulti aku menempuh hari-hari mendatang... adehh... ada lagi 2 paper.. ada 2 interview minggu depan... pastu baru-baru ni ada consultant dari jobstreet call aku sebab nak rekemen aku masuk company Botch ( tol ke ejaan ni..).... harap-harap dapat la.. sebab position tu macam jadi tenaga pengajar kat kilang la.. kita ajar operator2 buat kerja dan present kat management ttg proses di kilang tersebut... aku asalkan kerja tkder target tiap2 bulan.. tkder kejar output.. aku suka la.. sbb tk stress sgt...

minggu ni dak2 umh aku gi hiking gunung nuang.. aku mula2 nk ikut.. tp memikirkan badan yg masih lg penant kerana tk cukup tido... dan kerja yg masih lagi delay... so terpaksa la dengan berat hati menolaknya...