Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, August 3, 2010

Persiapan...

Esok perjalanan yang agak jauh la... sebelum ni sampai kat Cameron Highland jer aku drive... kali ni akan sampai ke Melaka... demi untuk menghadiri majlis konvokesyen aku pada sabtu nih.. Aku balik awal sebab banyak benda nak kena setel.. nak bayar itu ini lagi... tapi aku balik dengan kawan aku la... so tak la aku drive sorang-sorang.. 7-8 jam tu...

Masalahnya siang esok aku keja... malam tu nak drive.. azab juga la.. bawa slow-slow la noh. Harini aku keja pon dok pikir konvo jer... baju semua dah siap dah.. family aku pi lewat sikit sebab tunggu adik aku lagi sorang nak balik dari Besut nak follow juga... nak bawa Cimot tapi sian lak dia nak drive sorang-sorang.. bahaya tu... nanti beli la apa-apa bagi kat dia ka...