Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, November 5, 2010

I'm Back....

Fuhhh.. dah lama tak ber 'blogging' ni... dah sebulan lebih dah... macam-macam hal la yang berlakukan... tu yang stop sekejap tu. Lagipon laptop aku baru ok jer. Hantar pi repair chipset burn.. masuk ni kali ke 3 dah. Orang kedai tu kata, kalo kali ke 4 nanti jadi lagi.. kena tukar semua satu set grafik kad dengan board apa ntah... ada la nak dekat RM400 juga la.. isk-isk duit lagi...

Apa-apa pon, kini aku dah kembali menaip.. so ada apa-apa yang menarik nanti aku posting la kat sini... untuk simpanan peribadi dan bacaan umum juga... ahakz...

p/s: Moga-moga banjir yang menimpa di kawasan utara dan pantai timur akan kembali pulih seperti sedia kala...