Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, February 2, 2011

Belajar dan terus belajar....

ehmmmm.... harini macam biasa... senyap sepi jer jabatan mekanikal nih.... staff ada la 4-5 orang... tu pon ada yang keluar la, pi buat kerja-kerja sampingan la... jadi memang lenggang la pejabat nih. Staff banyak dah ambik cuti untuk cuti pertengahan sem nih... student pon takda, jadi memang sepi ar politeknik nih... aku pon ingat petang nih nak balik Penang la.. lepak kat rumah la..

Aktiviti aku sepanjang harini.. buat masa nih masuh pagi lagi... aku dok pulun study jer la subjek Mechanic Engineering nih.. susah la juga.. kalau bagi aku pon benda ni agak berat... macam mana la budak-budak sem 2 Diploma kat sini nak bawa subjek nih... bagi aku.. asalkan mereka dapat jawab masa final dah la.. jangan kata aku tak ajar sudah...



Banyak lagi aku kena study nih... ada lagi 2,3 subjek tak cover lagi... bila kita dalam 'line' pendidikan nih... kena akan terus belajar dan belajar la... sebab silibus sentiasa akan update yang terbaru... yela takkan orang pakai mesin laser cutting tapi kita dok ajar cara guna gergaji besi lagi kot... ewaaaahhh pandai plak aku berbahasa... nak tukar jabatan lah...

No comments: