Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, June 23, 2011

Mood Ter'spoil'

harini ketika mood aku yang girang ini berkocakan dibuai angin sepoi-sepoi bahase.. di mana aku berjalan seperti berpijak di atas tilam yang lembut... uuuuhhhhh nyaman sungguh udara pagi ini... semuanya akibat gaji dah masuk harini... tetapi.. tetapi...



tepat jam 11.30 pagi aku menerima panggilan talipon dari unit exam mengatakan ada pelajar tak paham soalan paper yang aku ngajar di bilik kuliah.. ooo baru teringat yang paper aku ajar tengah exam waktu tu... so aku pon pi la bilik kuliah tu niat nak membantu la apa yang patut... tetapi.. tetapi....

tatkala aku masuk jer bilik kuliah tu.. pengawas peperiksaan tu muka nak ketat semacam ja... aku pon bagi la salam.. kemudian aku tanya la elok-elok kat pengawas tu mana pelajar yang tak paham tu... dengan muka yang ketat umpama nat skru karat yang tak boleh diputar akibat terlalu ketat, dia pon tunjuk ke budak baju coklat tu.. dalam hati aku... pengawas ni bisu ker...

pas aku betulkan apa yang patut.. aku pon blah la.. bila aku kalih tengok muka pengawas perempuan tu... muka nak ketat lagi... WTH arr...!! maka dengan selambanyer aku menutup pintu bilik kuliah tu dengan agak kuat la jgk dengan harapan muka ketat dia tu berubah skit la pas dengar buat hentaman pintu tu... lega~

No comments: