Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Monday, July 4, 2011

Durian dan Tertipu

Mulakan cerita yang baik-baik dulu... ahakz.. sabtu lepas dengan kekawan aku kat Perlis ni gi memakan durian kat dusun kawan aku di Jeniang, Kedah.. layan juga la... durian kampung la katakan... tapi durian tu panas sikit la kalo sapa yang tak tahan... waktu malam mau berpeluh punya... aku makan sikit jer la.. kang makan banyak takut sakit kepala plak.. bukan alergi tapi mengada-ngada... nyum-nyum...



Pastu kelmarin bersamaan hari ahad, aku dengan housemate aku pi la jejalan Alor Star... teman dia nak beli barang sikit.. so kitorang pi la Alor Star Mall... ehhmmm boring~.... pastu pi plak Star Parade... ok la... ada juga la life sikit berbanding yang sebelum nih...

Ok part yang tak baik... aku gi la kedai buku Popular kat situ, then aku tertarik la dengan buku editing.. selalu sangat dok baca buku tentang Photoshop nih jadi aku tertarik la dengan buku editing guna Photoscape... saja nk try yg lain... tambah knowledge.. buku tu siap berbalut jadi aku tkbleh belek la.. so aku pon beli la.. sampai jer rumah bila buka... haram toi!... buku tu hitam putih.. gambar-gambar yang diedit pon hitam putih.. so semuanya nampak sama ja.. baik sebelum edit dan selepas edit... harei toi..! rasa macam nak saman jer publisher tu.. dengan popular skali... damm...

No comments: