Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, August 27, 2011

Berbuka puasa bersama kawan-kawan PTSS

Hari terakhir sebelum semua kawan-kawan aku nak balik ke kampung halaman masing-masing, maka kami pon buat la majlis berbuka puasa bersama-sama... lagipon Nisa asyik dok ulang yang Ramadhan tahun depan maybe dia dah takdak dah kat PTSS... sambung degree katanya..

Yang pi ni setelah di tambah tolak maka hanya 5 orang jer la yang join... aku, Zul, Cipun, Nisa dan Darus... Darus pon pas raya dah kena naik kapal dah...





Kemudian pas makan... rehat jap... nak bagi balik hadam makanan dalam perut kena bersenam... maka kami pon bersenam la kat bowling center di City Plaza... hahahaha...

masa kami nak bayar... memang satu line jer la yang ada orang main sebab semua pakat pi terawih di masjid... mambang-mambang ni jer terawih kat bowling center nih...

pas layan 2 games kat sini di mana game pertama Darus menang... dan game kedua yang sepatutnya........ (aku menang.....) telah disabotaj oleh mereka semuaa.... mencikkk..!! maka Darus menang lagi... huh~

last sekali sebelum balik, kami pra sahur la kat cafe apa ntah... makan sandwich jer malam-malam... selera omputih semua...

No comments: