Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, August 26, 2011

Jasad di pejabat.... Minda di kampung halaman...

Harini semua orang pakat balik kampung untuk bersama keluarga masing-masing... bagi yang masih bekerja macam aku nih... maybe petang ni atau esok lusa baru balik kampung...

tapi walaupon aku di pejabat nih... tapi otak aku ni dok feel macam aku kat Penang dah... tapi sebenarnya takder la apa yang menarik sangat pon kat Penang tu... aku dok taman.. so feel tu kureng sikit la...



akibat bosan yang amat harini walaupon ada kerja yang nak kena buat, maka aku pon dok la edit-edit gambar nih... mood raya dah membuak-buak...



No comments: