Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, August 19, 2011

Sehari memilih kad kawin dan baju pengantin...

Minggu lepas aku 'terpaksa' menemani mak aku dan tunang aku pi pilih kad kawin aku nanti dan juga pi try baju kat butik kawan ayah aku... penat juga la... dari pagi sampai ke petang...

Yela dok pilih kad dah berapa jam dah... nak pilih kad pon bukan bleh pakai pilih jer sebab kalo kad cantik sangat atau grand sangat pon nanti akan masuk tong sampah juga... kalau simple sangat plak nampak macam kena kawin paksa jer.... hahahaha...

Lepas pilih kad, terus pi butik pengantin plak... pi try baju pon penat juga.. try kalo tak ok, kena buka pastu try yang lain... pastu try dan try lagi... nak pilih baju pon kena tengok juga kena dengan muka atau tak... kang tengok cantik tapi pas pakai macam itik... hahaha...



Last sekali trus pi Queenbay untuk berbuka puasa kat sana... apa-apa pon nak makan kat shopping complex kena booking dulu sebab takut 'Full House'...



No comments: