Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, September 24, 2011

Puding Roti...

Bermula di tika aku mula makan puding roti nih kat rumah Am... maka pada waktu tu hatiku ni tertiba telah terpaut pada keenakkan puding roti nih... yela first time makan... layan jerrrr....

Then bila balik Penang jer... aku try la ajak mak aku buat sesama puding nih sebab barang-barang semua dah ada kat rumah... waaahhhh... so pas search resipi dan tanya kawan-kawan... maka kami pon buat la puding nih... jadi ini la hasilnya... tapi rasa biasa-biasa jer la.. tak sedap sangat pon... sebab first time buat la katakan... orang lelaki kena pandai masak ek~ hahahaha


Friday, September 23, 2011

BBQ di rumah Am...

Nama jer bbq.. tapi dah macam pi open house jer kat rumah Am haritu.. sebab macam-macam Am buat dan beli... kami pi tolong bakaq jer... nasib ada chef Cipun... hahaha


Sekali sekala dok atas tikar mengkuang pastu bakar ayam, hotdog, kerang dan ikan sambil menikmati malam Syawal dengan kawan-kawan memang.... memangggggggg.... Kelas Ko Jah...!!! hahahaha


Am si tuan rumah... thanks for the equipments


Monday, September 12, 2011

Jamuan Aidilfitri JKM 2011


Jamuan ni jumaat lepas tapi..
Disebabkan kekangan masa kerana...
Sabtu dan ahad lepas aku pergi...
Kuala Lumpur dan Cameron jadi..
Baru harini dapat update...
hehehehehe.....








Karya Alam berbicara tentang flora...