Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, September 24, 2011

Puding Roti...

Bermula di tika aku mula makan puding roti nih kat rumah Am... maka pada waktu tu hatiku ni tertiba telah terpaut pada keenakkan puding roti nih... yela first time makan... layan jerrrr....

Then bila balik Penang jer... aku try la ajak mak aku buat sesama puding nih sebab barang-barang semua dah ada kat rumah... waaahhhh... so pas search resipi dan tanya kawan-kawan... maka kami pon buat la puding nih... jadi ini la hasilnya... tapi rasa biasa-biasa jer la.. tak sedap sangat pon... sebab first time buat la katakan... orang lelaki kena pandai masak ek~ hahahaha


No comments: