Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, October 23, 2011

Xbox 360 Kinect....


Akhirnya benda yang aku idam-idamkan selama ini dapat juga ku miliki... memang terbaik ar...

Sebenarnya Kinect ni telah mendapat anugerah sebagai konsol dan gadjet terbaik 2011... mengalahkan iPhone, PS3 dan Galaxy Tabs... bangga dapat milikinya....


Poyo Tak Aku??



Hahahahaha.... poyo tak aku?? beli barang harga RM13 jer... tapi bayar sampai RM5300.... apa kes... cash ek... hahaha... poyo tol....


Mari memasak Spageti...



Ehhhmmm lama tol la aku tak update blog nih... takda masa la... banyak kerja sejak dua menjak nih... banyak benda yang aku nak tulis tapi tak berkesempatan....

Apa-apa pon... baru ni aku dengan housemate aku masak spageti... sekali sekala selera kena tukar juga...


Tapi majoritinya Chef Zul la yang buat... aku tukar kaco kuah jer... hahaha.... dalam proses nak belajar la nih... ahakz...




Orang lelaki kena pandai masak ek... kalau harap muka hensem tak reti masak tak guna juga... tettttttttttttt....



Sunday, October 9, 2011

Perasmian Adidas SALA dan futsal lagi...

Aku dah mengidam lama dah Adidas Sala nih... tapi sen tak mengizinkan... akhirnya selepas tertarik kat salah satu ke Al Ihsan di Bangi... maka aku pon membelinya tanpa pikir panjang... so malam tu juga aku set futsal dengan ex-fkp yang dok area bangi nih... nak rasmi Sala aku nih.. barang sukan selalunya aku akan beli produk Adidas la...

Untuk perasmian malam pertama, hanya 3 biji jer gol mampu aku sumbatkan.. maybe dalam proses menyesuaikan diri lagi kot... hahaha...



tukang sorak... hehehe


aku yang malu bila gambar diambik.. no publicity ok.. hahaha






Duta Adidas... hahaha







Mini Gathering Ex-FKP dengan En Tajul...

Alang-alang dah sampai Bangi... aku pon ajak la kawan-kawan FKP (fakulti kejuruteraan pembuatan) UTeM ke rumah En.Tajul... dah setahun aku tak jumpa lecturer kesayangan kami nih maka malam tu lepas main futsal, En Tajul call Fan suruh kami pi juga rumah dia walaupon dah nak dekat pukul 1 pagi dah... dia buat makan-makan semata nak jumpa kami jer... terharu tol...











Shopping Kasut kat Sunway Piramid

Alang-alang aku dah dok Bangi sebelum ke Melaka untuk kursus... aku dengan Zul pon ambik la kelapangan tu untuk pi beli kasut sebagai hantaran perkhawinan aku nanti kat Sunway Piramid..

Lagipon bukan selalu datang sini dan kasut yang aku nak beli ni pon hanya ada kat Sunway Piramid dan Times Square jer...


Haa... ni la kasut yang aku nak beli tu... jenama Giraffe... first time aku beli kasut ada waranty sampai 3 tahun... tengok harga ar... hahahaha... kasut ni untuk orang yang rendah macam aku jer untuk kelihatan tinggi... ewaahhh...


Singgah Al Ihsan jap usha kasut futsal... huhuhuhu....



Kursus Etiket Sosial lagi...

Masuk tahun ni jer dah 2 kali aku kena pergi kursus nih... padahal ni la kursus paling susah sekali kakitangan kerajaan nak dapat... malah siap kena offer diri lagi untuk masuk kursus nih... sebab kursus ni paling demand sekali.. RM1500 per head untuk kursus nih... hahaha... rezeki aku la nampaknya... syukur~






Salah satu modul dalam kursus ni kena ada simulasi makan beradab... kira malam terakhir sebelum tamat kursus ni, semua peserta dapat mempraktikkan la apa yang diajar sepanjang kursus ni tentang adab dan protokol ketika berada di dalam majlis rasmi... yang pasti, aku tunggu nak makan jer.. macam free... sapa taknak... hahahaha