Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, October 9, 2011

Perasmian Adidas SALA dan futsal lagi...

Aku dah mengidam lama dah Adidas Sala nih... tapi sen tak mengizinkan... akhirnya selepas tertarik kat salah satu ke Al Ihsan di Bangi... maka aku pon membelinya tanpa pikir panjang... so malam tu juga aku set futsal dengan ex-fkp yang dok area bangi nih... nak rasmi Sala aku nih.. barang sukan selalunya aku akan beli produk Adidas la...

Untuk perasmian malam pertama, hanya 3 biji jer gol mampu aku sumbatkan.. maybe dalam proses menyesuaikan diri lagi kot... hahaha...



tukang sorak... hehehe


aku yang malu bila gambar diambik.. no publicity ok.. hahaha






Duta Adidas... hahaha







No comments: