Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, October 9, 2011

Shopping Kasut kat Sunway Piramid

Alang-alang aku dah dok Bangi sebelum ke Melaka untuk kursus... aku dengan Zul pon ambik la kelapangan tu untuk pi beli kasut sebagai hantaran perkhawinan aku nanti kat Sunway Piramid..

Lagipon bukan selalu datang sini dan kasut yang aku nak beli ni pon hanya ada kat Sunway Piramid dan Times Square jer...


Haa... ni la kasut yang aku nak beli tu... jenama Giraffe... first time aku beli kasut ada waranty sampai 3 tahun... tengok harga ar... hahahaha... kasut ni untuk orang yang rendah macam aku jer untuk kelihatan tinggi... ewaahhh...


Singgah Al Ihsan jap usha kasut futsal... huhuhuhu....



No comments: