Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Monday, February 14, 2011

Valentime Days

adehhhhh.... hairan aku.. perlu ke kita ni nak sambut hari kekasih padahal bagi aku la.. kalo kita btul sayang kat kekasih kita, sudah tentu la tiap-tiap hari adalah hari kekasih bagi kita.. lagi pon setiap kali kita sambut sesuatu hari tu, tentu ada sebab kenapa kita sambut kan... contoh nya sambut hari raya.. sebabnya kita nak merayakan perayaan kaum masing-masing... tapi bila sebut tentang hari kekasih, takkan kerana nak memperingati kekasih kita hanya pada 14 februari?? adehhhh...

confuse den dibuatnyo... hahaha... apa-apa pon life aku kat Perlis ni still maintain macam ni jer la... balik rumah tengok TV2, kalau lapar, keluar makan kat luar... sabtu ahad keras jer kat rumah sebab? sebab gaji tak masuk lagi.. ada duit boleh la pi jalan-jalan ker.. duit takder, dok rumah jer la.. main PS2 ker... main Facebook ker... tengok cerita hindustan atau tamil kat TV2 ker... hahaha..