Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, June 22, 2011

PJJ...

Morning euuooollsss... hahahaha (terpengaruh dgn kak senduk la tue..)

Minggu ni minggu exam.. student yang buat short sem semuanya tgh bertungkus lumus menghadapi final exam.. bagi pelajar-pelajar aku, aku harap korang semua lulus dengan cemerlang la... aku selalu berpesan, jawab bahagian yang diorang rasa diorang yakin boleh buat.. yela satu soalan satu bab... jawab 4 soalan jer dari 6.. takkan la 4 bab pon tak boleh cover...

minggu ni juga aku tak la banyak sangat kerja melainkan jaga unit exam jer.. pastu dok office main Modern Warfare 2 jer... minggu depan baru nak start study skit ttg fluid dan main inventor sbb student2 baru nak daftar dah pada minggu berikutnya...





semalam kuar makan dengan zul dan khairil... ehhmmm dgr plak luahan khairil ttg jadi PJJ (pengantin jarak jauh) ni.. yela, majoriti staf kt sini byk yg PJJ... so dah bleh buat club dah.. semua bini dok jauh-jauh... suami dok sini sorg... hujung minggu baru blk jumpa isteri masing-masing.. ntahla.. aku pon nanti bakal jadi salah satu ahli kelab PJJ jgk.. ehhmmm... dilema~