Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, July 9, 2011

Ber'Boling' di C-Mart Changloon

Hohohohoho... malam tu selepas ber'dinner' di Huski maka kami pi saja la try pi main boling di C-Mart changloon nih... semuanya gara-gara provokasi dari aku yang menang boling beberapa minggu yang lalu... so diorang ni terasa tercabar maka diajak nyer main sekali lagi... tapi yang ni dah kali ke berapa dah main untuk 2 bulan ni..

apa pon ternyata ramai la kawan aku seperti Echam, Zul, Cipun dan Darus tak berpuas hati bermain di sini bukan kerana aku menang lagi tetapi kerana lantai dia licin bangat sih.. aku taka menang pon.. lagipon aku bukan cekap sangat pon.. luck jer.. bola dia pon macam pelik sikit la.. ntah la.. maybe berdasarkan ker'profesional'an aku ni yang menyebabkan aku kuar kat statement tentang bola kot... hahahaha