Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, August 19, 2011

Sehari memilih kad kawin dan baju pengantin...

Minggu lepas aku 'terpaksa' menemani mak aku dan tunang aku pi pilih kad kawin aku nanti dan juga pi try baju kat butik kawan ayah aku... penat juga la... dari pagi sampai ke petang...

Yela dok pilih kad dah berapa jam dah... nak pilih kad pon bukan bleh pakai pilih jer sebab kalo kad cantik sangat atau grand sangat pon nanti akan masuk tong sampah juga... kalau simple sangat plak nampak macam kena kawin paksa jer.... hahahaha...

Lepas pilih kad, terus pi butik pengantin plak... pi try baju pon penat juga.. try kalo tak ok, kena buka pastu try yang lain... pastu try dan try lagi... nak pilih baju pon kena tengok juga kena dengan muka atau tak... kang tengok cantik tapi pas pakai macam itik... hahaha...



Last sekali trus pi Queenbay untuk berbuka puasa kat sana... apa-apa pon nak makan kat shopping complex kena booking dulu sebab takut 'Full House'...



Peneman di kala sunyi....

Sepanjang hidup aku tak pernah pon bela kucing... tapi bila dok kat perlis nih tertiba boleh bela plak... kucing ni aku dengan Zul (housemate aku) letak nama "Cipun" sebab dalam banyak-banyak nama, nama tu jer bila kami panggil dia datang... hahahahaha...


Kucing ni kucing betina... dulu kami dok bagi makan kat mak dia masa mak dia mengandung kan dia... bila dah beranak... kami tolong la jaga jap anak kucing nih... manja la juga... kalo nak tido mesti kena tido tepi kami juga... baru lena... isk2... memang kucing betina tol la...


tengah dia dok tengok tv best-best boleh plak pi tido... memang tido dalam posisi macam ni la gayanya... dah la suka tengok tv up side down... pelik-pelik...