Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, August 26, 2011

Jasad di pejabat.... Minda di kampung halaman...

Harini semua orang pakat balik kampung untuk bersama keluarga masing-masing... bagi yang masih bekerja macam aku nih... maybe petang ni atau esok lusa baru balik kampung...

tapi walaupon aku di pejabat nih... tapi otak aku ni dok feel macam aku kat Penang dah... tapi sebenarnya takder la apa yang menarik sangat pon kat Penang tu... aku dok taman.. so feel tu kureng sikit la...



akibat bosan yang amat harini walaupon ada kerja yang nak kena buat, maka aku pon dok la edit-edit gambar nih... mood raya dah membuak-buak...



Majlis Berbuka Bersama Raja Perlis


Pada 24hb Ogos yang lalu bersamaan hari Rabu lepas atau bersamaan 2 hari sudah... aku yang tengah dok lepak rileks kat pejabat tertiba diminta oleh ketua jabatan aku pi majlis berbuka puasa dengan tuanku plak... setiap jabatan kena hantar wakil dalam 4 orang.. so aku, Zul dengan Khairil pon pi la.. walaupon Khairil dah jadi orang unit peperiksaan dah... cipun dari jabatan hospitaliti pon ikut jgk..


so sementara nak tunggu bas poli sampai... kami pon bergambar la ala-ala feel raya kat depan pentadbiran... hahahaha... gambar masa berbuka tak tangkap pon sebab bateri dah kong... abis bateri tangkap gambar depan pentadbiran jer....