Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, August 27, 2011

Balik Kampung.... Kampung ker?

Disebabkan hari raya di pertengahan minggu maka ramai la yang ambik cuti di awal minggu dan pulang ke kampung halaman masing-masing di hujung minggu...

Jadi buat pertama kali nya aku balik dari Perlis ke Penang mengambil masa 2 jam lebih... selalunya sejam setengah jer... mungkin sebab hujan yang lebat juga kot... jadi semua kereta bawa perlahan...

Perlahan tu perlahan la juga, perut aku dah berbunyi... tengok jam dah 7.30 malam... berhenti kat hentian Tikam Batu... berbuka dulu la dalam kereta... nasib beli awal-awal tadi... dah agak dah mesti kena berbuka dalam keta punya...

Berbuka puasa bersama kawan-kawan PTSS

Hari terakhir sebelum semua kawan-kawan aku nak balik ke kampung halaman masing-masing, maka kami pon buat la majlis berbuka puasa bersama-sama... lagipon Nisa asyik dok ulang yang Ramadhan tahun depan maybe dia dah takdak dah kat PTSS... sambung degree katanya..

Yang pi ni setelah di tambah tolak maka hanya 5 orang jer la yang join... aku, Zul, Cipun, Nisa dan Darus... Darus pon pas raya dah kena naik kapal dah...





Kemudian pas makan... rehat jap... nak bagi balik hadam makanan dalam perut kena bersenam... maka kami pon bersenam la kat bowling center di City Plaza... hahahaha...

masa kami nak bayar... memang satu line jer la yang ada orang main sebab semua pakat pi terawih di masjid... mambang-mambang ni jer terawih kat bowling center nih...

pas layan 2 games kat sini di mana game pertama Darus menang... dan game kedua yang sepatutnya........ (aku menang.....) telah disabotaj oleh mereka semuaa.... mencikkk..!! maka Darus menang lagi... huh~

last sekali sebelum balik, kami pra sahur la kat cafe apa ntah... makan sandwich jer malam-malam... selera omputih semua...