Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, September 7, 2011

Minggu selepas raya...


Firstly mood raya dah makin kurang tapi still ada la sebab asal buka radio jer confirm ada main lagu raya.. so mood raya tu terngiang-ngiang lagi la...

Minggu ni pon bermula kelas dari isnin ritu sampai la harini, kehadiran pelajar pon still tak memuaskan lagi sebab ada yang tak balik ke poli lagi... alasannya sebab bas takdak... Tapi bagi aku.. bas ada ke takdak.. kelas tetap diteruskan la.. sebab aku dibayar untuk mengajar.. kang dapat duit tu tak berkat plak...


Yang penting aku kat sini enjoy dengan kawan-kawan yang sekepala dengan aku...


Darus pon dah naik kapal dah nanti... so nanti tinggal la aku, Zul dan Nisa kat Jabatan Mekanikal nih... dan Cipun kat Jabatan Hospitaliti..