Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, December 28, 2012

Baju Save Gaza - Palestine from Burn Soul



Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Haaaaa... 2 minggu lalu aku ada terbaca satu page kat Facebook yang jual baju-baju online nih... lalu aku pon belek-belek la.. tertiba ada satu design yang diorang baru buat... dah jumlahnya akan dibuat limited dan tempahan hanya dibuka pada 3 hari jer....

Maka dengan pantas aku hubungi admin dia dan terus bank in duit deposit untuk baju nih... bukannya sebab apa... dengan adanya baju  nih... aku boleh berkempen tentang rakyat di Gaza tu dengan lebih mudah... kita pakai, orang baca... maka diorang akan paham sendiri... kalau bukan kita yang nak support, sapa lagi... lagipon beberapa percent dari harga baju ni akan di dermakan pada tabung Palestin...









No comments: