Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, December 30, 2012

KIS 2013



 Akhirnya setelah berhempas pulas sejak dari dulu lagi... dapat juga aku memiliki KIS 2013 nih... sebelum ni aku dah pakai KIS 2013, beli online yang jual key jer tapi asyik kena block jer... last sekali terus tak boleh guna...

So, terpaksa la aku beli dari kedai terus.. walaupon kopak RM90... tapi demi keselamatan laptop aku... korbankan juga la....

Apa yang aku boleh tuliskan, KIS 2013 ni memang terbaik la... banyak benda yang di protect kan.... nak cerita takut panjang sangat... maka search la sendiri ek... hahahaha





1 comment:

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...