Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, December 4, 2012

Pavlova Lagi... hehehe


Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Haritu aku share pasal pavlova yang 1st time aku buat kan.. sejak haritu aku tak puas hati sebab tak mantop lagi... jadi aku buat la lagi... lagipon bahan-bahan ritu ada lagi... maka aku buat la lagi... nyummm nyummm



Kali ni tak hangus dah di bawah nya... haaaa... practice make perfect... gagal sekali tak bermakna gagal selamanya kan... jangan mudah putus asa.... pegang kata-kata tu... otak kita semua sama saiz.. kenapa orang lain boleh tapi kita tak boleh? sebab kita dah set dalam kepala yang KITA TAK BOLEH..!! buang sikap tu...






No comments: