Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, February 17, 2013

Kipas Besar di RTC Gopeng

Assalammualaikum dan salam sejahtera...


Alhamdulillah dapat lagi menulis pada hari ini untuk dikongsi bersama-sama pembaca blog yang lain... haaa entry kali ni aku nak menceritakan tentang satu benda yang first time aku jumpa... orang pernah jumpa ke tak tu aku tak pasti la...

Masa dalam perjalanan pulang dari rumah mertua aku ke Penang, aku dan wife aku singgah la di RTC Gopeng di sebelah Hentian Rehat Simpang Pulai. Bagus juga la diorang buat RTC tu sebab di samping kita dalam perjalanan ke utara, di highway juga kita boleh singgah ke Mydin, pasar argo, makanan dari kiosk yang pelbagai serta membeli belah di mall tanpa kita perlu exit keluar dari highway....



Tapi bukan pasal RTC yang aku nak cerita.. yang aku nak cerita adalah kipas terbesar yang aku pernah aku lihat... kipas tu di pasang di medan selera RTC tu... pusing slow je tapi memang sejuk la angin yang dikeluarkan oleh kipas tu...



Haaa... tak pasal-pasal mata dan hidung wife aku jadi model dalam gambar di atas... hehehe... tapi memang besar tol kipas tu.. dalam gambar tu kipas tu dari jauh nampak besar dah.. bayangkan bila dia dok atas kepala kita... perhhhh.. tapi sejuk jer...









No comments: