Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, March 13, 2013

Johor Premium Outlets



Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Haaaa... harini aku nak kongsi pengalaman aku singgah di JPO.. atau pon dipanggil Johor Premium Outlets... aku singgah sini masa on da way balik dari JB ke Penang....


Tempat ni memang lain dari yang lain skit sebabnya semua kedai ni kategori butik.. tak macam kat shopping complex... setiap kedai sebijik-sebijik... dan suasananya jenis 'open shopping'... sebab tempat dia terbuka.. nak rasa aircond kena masuk setiap butik yang ada la...

 Kat JPO ni banyak jenama-jenama pakaian yang kita tak pernah dengar atau yang susah nak cari di shopping complex yang biasa...



Pastu barang-barang kat setiap ni boleh tahan juga la harganya... kalo teringin kat tengok t-shirt sehelai RM1000 ke RM4000 ada la kat sini... bagi yang pompuan, nak tengok handbeg sampai RM30,000 sebuah pon ada kat sini... aaaalllllaaaaa baru 30k... hahahaha


Jenama yang biasa-biasa pon ada... bukannya semua barang branded-branded jer sini...


Tapi aku tengok seluar Levi's kat sini agak murah la berbanding dengan kat shopping complex... 501 baru RM150 jer... pastu kadang-kadang kat JPO ni suka buat sales mengejut... haaaaa nasib la sapa yang pi waktu tu.... huhuhu...








No comments: