Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, March 9, 2013

Tandas dewan New York Hotel


Haaa sepanjang aku ber 'out station' di JB.. aku menginap di New York Hotel ,JB... makan, bilik dan servis semuanya memang terbaik la... tapi sepanjang di hotel tu, aku kena buat kerja di dewan hotel tu... jadi 5 hari la aku dok di dewan hotel tu bekerja...


tapi yang nak aku kongsi sini adalah tandas di dewan tingkat 23 hotel ni.. perhhh... view dia memang cantek tol la... nak 'melepas' pon feel jer... kebanyakkan orang yang masuk tandas dewan ni mesti bergambar... 


Sambil membuang hajat sambil tengok bandaraya JB... satu idea yang menarik la... kadang-kadang aku stress sepanjang bengkel di sini.. aku masuk tandas nak tenangkan fikiran jer... hehehe


So kalau korang datang ke JB, menginap lah di New York Hotel.. hahaha.. promot plak





No comments: