Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, January 13, 2013

Running Man Cap

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Demam Running Man ni dah berjangkit pada rakyat Malaysia ni dari tahun 2011 lagi sampai la sekarang ni masih lagi demam... termasuk lah aku... bagi siapa yang tak tahu... Running Man adalah satu rancangan keluarga dari Korea yang melibatkan 7 orang akan main game setiap minggu... yang buatkan ia best ialah lawak spontan dari para pesertanya dan kreativiti mereka mengolah game-game yang best setiap minggu...

Bermula dari episod pertama sampai la sekarang episod ke 127... kalau tak salah aku la sebab aku stop jap sebab nak fokus pada P&P 2013 nih... Salah satu benda yang menjadi ikutan peminat-peminat Running Man ni adalah fesyen mereka... dan aku salah seorang dari orang yang mengikut fesyen-fesyen mereka nih... simple but trending... hahaha


Dalam Running Man ni, ada seorang peserta nama dia Song Ji hyo... dia dulu selalu pakai cap jenama Elastiko ( kalau tak salah aku la ejaanya) yang stylo-stylo... penat juga la aku mencarinya cap ni akhirnya dapat juga... hehehehe... baru la peminat tegar namanya....


Hahahaha.... possing sikit...ada banyak lagi design-design cap jenama elastiko ni... memang stylo habis la... ni pon beli dari Running Man Shop... bagi para peminat Running Man, selain cap... ada juga sweater dan asesori Running Man yang lain pon ada... layannnnn...