Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, March 9, 2013

Tandas dewan New York Hotel


Haaa sepanjang aku ber 'out station' di JB.. aku menginap di New York Hotel ,JB... makan, bilik dan servis semuanya memang terbaik la... tapi sepanjang di hotel tu, aku kena buat kerja di dewan hotel tu... jadi 5 hari la aku dok di dewan hotel tu bekerja...


tapi yang nak aku kongsi sini adalah tandas di dewan tingkat 23 hotel ni.. perhhh... view dia memang cantek tol la... nak 'melepas' pon feel jer... kebanyakkan orang yang masuk tandas dewan ni mesti bergambar... 


Sambil membuang hajat sambil tengok bandaraya JB... satu idea yang menarik la... kadang-kadang aku stress sepanjang bengkel di sini.. aku masuk tandas nak tenangkan fikiran jer... hehehe


So kalau korang datang ke JB, menginap lah di New York Hotel.. hahaha.. promot plak





Bengkel Pemurnian Item Peperiksaan


 Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Minggu lepas seminggu aku ber 'out station' di Johor Baru untuk menghadiri Bengkel Permurnian Item Peperiksaan Peringkat Politeknik.



Ni satu pengalaman baru la bagi aku dapat pi pasang soalan ni untuk buat set soalan peperiksaan.. lagi pon aku salah seorang penggubal bagi salah satu kursus yang ditawarkan di Politeknik. 



Cuma bengkel ni memang buat kerja punya bengkel la.. takda la mai nak bercuti ke apa.. memang datang buat kerja punya... dari pagi sampai ke malam... tambah-tambah ke hari terakhir tu sampai tengah malam dok buat kerja...


Kerja apa yang kena tu sepanjang bengkel tu tak boleh la nak cerita sebab itu benda sulit... tapi ini memang betul-betul kerja punya... hahaha



 Apa-apa pon bengkel ni memang best la.. haaa yang gambar di atas tu adalah deligasi daripada PSP... geng-geng JKM PSP... terbaiikk...