Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, March 19, 2013

Kacang Pool Haji, Larkin, JB


Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Haaaa... lama tak menulis... busy skit.. harini baru berpeluang menulis semula.. ok, cerita di JB tak habis lagi.. maklum lah first time jejak kaki ke JB... Kali ni aku nak cerita tentang Kacang Pool Haji di Larkin..


 

Kalau mai JB ni, jangan lupa pergi ke area Larkin untuk pekena Kacang Pool Haji nih.. memang famous di Johor... kalau taktau tempat, sampai ja JB terus tanya orang kat situ... konfom diorang tau kat mana....

Kacang pool yang dimasak macam dalca ni diletakkan telur setengah masak plak dan dimasak dengan roti bakar... fuhhhhhh... meleleh beb....


  

Maka aku rekemenkan pada korang yang membaca ni kalo sampai JB, haruslah mai makan... try rasa dulu... aku mula-mula nampak macam tak lalu tapi licin jua akhirnya... sekurang-kurangnya kalo orang tanya pernah makan tak... maka bleh la jawab.... Pernah..!!