Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, April 18, 2013

Lawatan ke LYNAS...

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Ehhhmmm ramai dok kata kilang pemprosesan nadir bumi ni ber radio aktif sgt tinggi la... bahaya untuk manusia la... tapi kalo tak kenal maka tak cinta.. so jom kita bawa pelajar sendiri pi tengok.. tol ker banyak sangat radio aktif tu??? banyak sangat...



















Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) di Guar Perahu, Penang

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Apa kabaq semua..?? haaaa aku dah lama teringin nak pi kuliah UAI ni.. dari dulu lagi tapi tak penah berkesempatan.. mesti ada hal jer... so kali ni Alhamdulillah aku dapat pi juga ke kuliah beliau... dia datang pukul 8.30 malam, pukul 6 petang aku dah pi tau... dari rumah aku ke guar perahu tu dalam 15 minit jer... semangat nih...

 Semangat nak berjumpa UAI nih..


 








Dah habis kuliah UAI, aku setia menunggu sampai beliau habis makan dan keluar ikut pintu belakang masjid untuk bersalam dengannya.. lembut tol tangan dia.. tangan seorang ulamak... ambil berkat...








Buku Cara Nak Sukses Main ANGRY BIRDS

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Fuhhhhh lama tol tak menulis... sibuk skit... tambah-tambah isteri aku yang dah nak due bersalin nih... lagi la sibuk... doakan semuanya selamat ek... tq....

Haaa ni aku nak tunjuk satu buku yang aku jumpa masa gi kedai buku Hasani di Carrefour Seberang Jaya baru-baru nih...



Hehehehe.... nak tergelak pon ada... kalau korang dok main Angry Bird tapi tak menang-menang lagi... anda lah paling layak untuk membeli buku ni.... ahakz