Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, August 4, 2013

Iftar Kali Pertama bersama Isteri dan Anak 2013

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Ehhmmm... sebenarnya kejadian ni dah berlaku 3 hari sudah tapi baru nak update harini.. ahakz.. Ok, untuk Ramadhan tahun ni, aku dan family hanya buka puasa kat rumah jer.. tak penah lagi keluar buka puasa dekat luar.. dengan kawan-kawan pon tak penah.. mak dengan ayah aku datang buka puasa dekat rumah aku ada lah sebab diorang rindu kat cucu sulung sorang nih...

Nak dijadikan cerita, khamis lepas aku try la ajak wife aku buka puasa kat Pizza Hut di Jusco Perda.. wife aku kata on jer tapi petang tu lepas ambil anak aku dari rumah pengasuh, kena bagi Syasya tido dulu sekejap.. supaya dia tak meragam nanti masa keluar... Maka petang tu, kami pon pi la ber 'Iftar' di Pizza Hut Jusco, Bandar Perda...


 Alhamdullillah, Syasya tido jer sepanjang kami berada di Jusco.. dari mula pi sampai la balik rumah..


Kami buka puasa makan piza jer sebab wife aku teringin nak makan piza... bukan mengidam ek.. teringin jer...


Baik tol cik Syasya ni ek... kalau macam ni la.. tiap-tiap minggu la papa dengan mama boleh pi jejalan... tak meragam atau menangis pon... Asalkan tempat tu ada aircond.. huhuhuhu...