Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, January 7, 2014

DTP 6A Sesi Dis 2013

Assalammualaikum...

Hari ni seperti biasa... hari isnin... pagi ada bengkel kimpalan gas dari pukul 8 pagi sampai 12 tengah hari... petang pukul 2 petang pula kelas QC dengan pelajar DTP 6A. Harini ntah la kenapa rasa letih sangat... ngantuk pon terasa sangat-sangat ngantuk juga.. tapi aku gagahkan jua diri sebab tu tanggungjawab aku...

Apa yang nak dikongsikan disini adalah semasa kelas Quality Control pukul 2 petang tadi... sebenarnya aku jarang cerita tentang student aku di dalam blog ini... ntah la tetiba harini rasa macam nak cerita plak... Kelas ni bagi aku satu kelas yang menarik dikalangan para pelajarnya.. pelbagai karenah tapi aku suka semangat mereka yang berkobar-kobar nak mencari ilmu ni dan bila aku nak masuk kelas ni pon rasa bersemangat jua... tapi selepas kelas QC, tertiba mereka wish Happy Bufday kat aku... walaupon dah lepas 4 hari dah... aku still rasa terharu juga la.. at least mereka ingat dan wish... hehehe... nak tergelak pon ada... kepada pelajar-pelajar DTP 6A sesi Dis 2013 ni, aku selaku pensyarah mereka sentiasa doakan kejayaan mereka pada masa hadapan... aku harap semuanya akan berjaya dalam hidup masing-masing... dunia dan akhirat... ammiiinnnnn....